SIMPLY BETTER TOGETHER

WIJ FOCUSSEN OP HET CREEREN VAN EEN BETERE ......

body       mind     null     skin     null     lifestyle

Gezond en lekker leven 

Isalife.nl is ontwikkeld om jou het holistische begrip van voeding en gezondheid te geven en om je te inspireren naar een stralende gezonde leefstijl.
We streven er naar om zo duurzaam en gebalanceerd mogelijk te leven en je tips te geven hierover waardoor je jouw welzijn en dat van de natuur eenvoudig kunt verbeteren.

Begrijpen hoe ons lichaam werkt - en hoe de dingen die we in en aan het lichaam doen, je algehele welzijn beïnvloeden, is zo belangrijk.

We willen je helpen een gezonde levensstijl te leiden en tegelijkertijd je hele welzijn te upgraden en  zorg te dragen voor de wereld waarin we leven!


Onze community

Ons team bestaat uit allerlei mannen en vrouwen die anderen willen helpen de beste versie van zichzelf te worden. Wij zijn mensen die meer willen ZIJN, meer willen DOEN en weten dat we meer KUNNEN betekenen voor anderen.

Onze missie is om je te helpen naar een manier om je BETER te voelen, BETER te eten, BETER te slapen, BETER te presteren, BETERE glow, BETERE energie en een BETERE Lifestyle.

Het maakt niet uit wie je bent en waar je vandaan komt, we streven ernaar om je te helpen je gelukkigste en gezondste versie van jezelf te worden!


Sigrid en Adèle, founders van Isalife.nl


Voeding en gezondheid is onze passie.  Wij hebben elkaar ontmoet tijdens onze studies en hebben als doel zoveel mogelijk mensen te helpen om gezond oud te worden.

Wat ons anders maakt? De holistische kijk op gezondheid. Dus niet alleen wat je in je lichaam stopt maar ook hoe sterk je mentaal bent, de invloed van stress, je slaap en je omgeving. 

Als orthomoleculair diëtisten en voedingsdeskundige hebben wij een brede kijk op gezondheid, evenals op de relatie tussen voeding en ziekte. Daarbij willen we zoveel mogelijk mensen aansteken met onze passie en optimale gezondheid op een makkelijke manier aanbieden en zelfs dupliceerbaar maken.

Volg ons op social media

Facebook Isalife
Leuk om te volgen met nieuwtjes en informatie.

facebook.com/ISAlife.nl

Isalife op Instagram

Kijk eens naar de succestories

nstagram.com/isalife.nl/